2.5D i uhi piha ʻelua i hoʻopaʻa ʻia i ke aniani kiʻi hou i hoʻokuʻu ʻia

I kēia mau lā,Moshi Electronicsua hoʻokuʻu i ka 2.5D Fulll Cover Double Reinforced Tempered Glass, e hōʻike ana i kona kūpaʻa mau i ka hoʻomohala koʻikoʻi o nā kiʻi ʻoniʻoni pale pale e pili ana i ka hoʻonui ʻana i ka lōʻihi a me ka ʻike ʻike.

ʻO ka2.5D ka uhi pihaʻO ka hoʻolālā e hōʻoia i ka uhi paʻa ʻole o ka pale, e hāʻawi ana i ka pale piha no ka hōʻike o ka hāmeʻa.Hāʻawi ka hoʻolālā hoʻoikaika pālua kūʻokoʻa iā ia i ka ikaika hou, ke kūʻē i nā ʻōpala, nā hopena, a me nā lole i kēlā me kēia lā.Hoʻāʻo ʻia e pale i nā kaumaha o ke kaomi o 35KG+, hāʻawi kēia aniani i ka pale ikaika.

He aha kēia e hoʻonohonoho aianiani anianiʻO ka ʻokoʻa ʻo kona ʻano aniani akaka, e hōʻoiaʻiʻo ana i nā hōʻike ikaika a me ka maikaʻi ʻole o ke kiʻi.Hiki i nā mea hoʻohana ke hauʻoli i kahi ʻike ʻike hope loa.Hoʻolālā maikaʻi ʻia, mālama kēia aniani aniani i ka naʻau kiʻekiʻe i ka hoʻopā ʻana, e mālama ana i ka ʻike hoʻopā mua o ka hāmeʻa.

ʻO ka hiʻohiʻona lohi a māmā o ka2.5D i uhi piha ʻelua i hoʻopaʻa ʻia i ke aniani anianihōʻoia i ka hoʻopili pono ʻana o ka pale pale i ka nānā a me ka manaʻo holoʻokoʻa, e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana i kahi ʻike ʻoluʻolu a puni.

Pūnaewele:https://www.moshigroup.net/

leka uila:sales@moshigroup.net

Kelepona/Whatsapp: 008617602075192


Ka manawa hoʻouna: Dec-12-2023